Introductie leerjaar 2

Gepubliceerd op 05-09-2017

Woensdagmorgen vertrokken onze leerlingen van leerjaar 2 in de stromende regen richting Panheel. Het was een heftig tochtje op de fiets, voor zowel de leerlingen als de docenten. Eenmaal aangekomen op Funbeach klaarde de lucht al snel op en kwam er een voorzichtig zonnetje tevoorschijn. Tussendoor was er nog een korte donder-en bliksem-pauze, daarna was het heerlijk zomers weer!

De klassen gingen onder enthousiaste begeleiding van de mentoren aan de slag met verschillende spellen en activiteiten. Vooral de spellen in of op het water zorgden voor een hoop plezier. De vlotten en kano’s en subboards waren goed bezet, de wedstrijdjes naar de overkant van het meer waren erg spannend! Daarnaast werd er geschoten met een handboog, werd er beachvolleybal gespeeld en ook bij het levend tafelvoetbal en op de bungeebaan werd er fanatiek gesport!

Na de lunchpauze werden de activiteiten vervolgd en afsluitend mochten de leerlingen nog een uur vrij zwemmen en konden ze zich uitleven op stormbaan op het water.

Ondanks de natte start uiteindelijk dus toch een zeer geslaagde introductiedag! We hebben genoten!

Ga terug