Duits

Neue Kontakte, de grootste methode Duits voor het voortgezet onderwijs

Al vele jaren een begrip, Neue Kontakte , dé methode Duits voor het voortgezet onderwijs. Neue Kontakte heeft voor elke klas en elk niveau inspirerend, curriculumdekkend lesmateriaal. We werken met een Textbuch en een Arbeitsbuch, geheel digitaal of met een combinatie van beide. Het materiaal van Neue Kontakte is geschikt voor klassikaal gebruik en individuele opdrachten.
Via Schoolwise heeft de leerling via een eigen account toegang tot het digitale werkboek.

Naar de methodesite: http://www.noordhoffuitgevers.nl/wps/portal/vo/neuekontakte
Inloggen Schoolwise: www.schoolwise.nl

 

Nuttige links voor het vak Duits:

Het Digizine van Neue Kontakte, met o.a. allerlei leuke links naar muziek en boeken.

Bekijk alle Digizines die tot nu toe zijn verschenen

Samenvatting Neue Kontakte: handig om bepaalde regels, trucs, tips en woorden nog eens op te zoeken.

Meer informatie.

Examentrainers: wat je al weet, hoef je niet te leren! Sommige zaken kun je maar beter slim aanpakken. Je centraal examen bijvoorbeeld. Gelukkig kun je nu kiezen voor Noordhoff Examentrainers: alles voor en over je CE voor maar € 9,95 per examenvak. Meer informatie op www.slimslagen.nl
Lijsters zijn leesboeken die je kunt lezen voor je leeslijst of voor je leerdossier of als je lekker voor jezelf wilt lezen. Elk schooljaar zijn er nieuwe boeken in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Wij doen een voorstel van 5 boeken in een pakket, maar je kunt ook je eigen pakket samenstellen: dan kies je gewoon die boeken die jou wat lijken. Bovendien zijn de boeken supergoedkoop. En helemaal makkelijk: je krijgt de boeken nog thuisbezorgd ook.

Meer informatie over de Buchfinken voor schooljaar 2010-2011.

Een compact opfrisgidsje met de belangrijkste feiten, regels en uitzonderingen voor Duits overzichtelijk bij elkaar gebracht.Handige hulp bij het huiswerk en goed te gebruiken als naslaghulp bij de voorbereiding op een proefwerk of examen. ook verkrijgbaar al e-book.

Bekijk ‘In je Pocket’ voor Duits

Digitale School

De grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200 pagina’s met informatie, oefeningen, studietips en ideeën