Aanmelddagen

AANMELDDAGEN BRUGKLAS

 Maandag en dinsdag 15 en 16 maart 2021 van 15.00 – 19.00 uur

De aanmelddagen zijn op maandag 15 en dinsdag 16 maart. Het is helaas niet mogelijk om dit fysiek op school te organiseren. We hebben daarom besloten om de aanmelding dit jaar telefonische plaats te laten vinden. Op beide dagen zitten onze medewerkers tussen 15.00 en 19.00 uur hiervoor klaar.

 

Voor de locatie Heythuysen belt u naar:       0475 – 492088

Voor de locatie Horn belt u naar:                  0475 – 582121

 

De receptie verbindt u dan door met een medewerker die de aanmelding met u doorneemt. Indien we op een bepaald moment veel telefoontjes binnen krijgen, kan het zijn dat u even moet wachten. U kunt het dan natuurlijk ook op een later tijdstip proberen. Voor dit eventuele ongemak vragen we uw begrip.

Na de telefonische aanmelding hebben we nog een aantal zaken nodig voordat de aanmelding helemaal volledig is. Het gaat om het volgende:

  • het aanmeldformulier, volledig ingevuld en ondertekend. Het formulier kunt u downloaden via deze link en vervolgens digitaal invullen of uitprinten en invullen.
  • een kopie van het ID of paspoort (voor en achterkant) van uw zoon of dochter. Deze kopie wordt door ons onbruikbaar gemaakt door en stempel.
  • het formulier advies van de basisschool
  • eventueel het toestemmingsformulier voor de IST en FES test (voor leerlingen met een havo/vwo en vwo advies). Dit formulier kunt u hier downloaden.
  • eventuele onderzoeken, waarvan de resultaten van belang zijn voor school.

De bovenstaande zaken verzoeken wij u in te leveren van 15 t/m 19 maart en dit kan op 2 manieren:

  • Digitaal inleveren via [email protected] of
  • In afgedrukte vorm, samengevoegd in een envelop met de naam van uw zoon of dochter erop, in de brievenbus die op beide locaties in de hal bij binnenkomst staat.

 

Op deze manier kunnen we aanmelding van onze aanstaande brugklasleerlingen toch goed laten verlopen.

Indien u hier nog vragen over heeft, kunt u die ook stellen aan de medewerker die de aanmelding telefonisch met u doorneemt.

 

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:

Mevr. M. Kikken – Teamleider brugklassen in Heythuysen. Tel. 0475 – 492088

Dhr. T. Hoeijmakers – Teamleider brugklassen in Horn. Tel: 0475 – 582121


Om het voor de leerlingen en u als ouder(s)/verzorger(s) toch een beetje mogelijk te maken om een kijkje in ons gebouw te nemen, hebben we een interactief kijkje gemaakt. Via deze link komen jullie hier terecht. Jullie kunnen klikken op filmpjes, links, informatieblokjes en nog veel meer. Er zit zelfs een kleine quiz over Sint Ursula in.