T-team

HET TECHNISCH TEAM (T-Team)

Stel je een groot concert voor, van je favoriete artiest… Jij staat vlak voor het podium en ziet die vette lichtshow. Je hoort en voelt de muziek in je hele lijf, terwijl je naar de artiest kijkt en naar het scherm achter hem of haar, waarop bij elk nummer een andere achtergrond geprojecteerd wordt. Wie zorgt voor die lichtshow, het geluid en die projecties…? Nooit over nagedacht? Dat doen technici!

De technici die dat tijdens voorstellingen van school doen, zijn “gewoon” onze eigen leerlingen! Het technisch team (T-Team) ondersteunt presentaties en voorstellingen op het gebied van licht en geluid. Van de musical en Spotlight tot de open avonden en het brugklaskamp.

Lijkt het jou leuk om in een écht team met grote verantwoordelijkheid te werken? Om al deze voorstellingen met behulp van professionele apparatuur tot een groot succes te maken? Laat het ons weten, want wij zijn op zoek naar jou!

Je hoeft nog niets te kunnen, dat leren we je wel! We werken samen met professionele technici die zorgen dat je goed voorbereid bent als je zelf aan de knoppen zit. De enige eis is dat je minimaal in klas 2 zit en niet bang bent om dingen aan te pakken en te leren.

Interesse? Stuur een berichtje naar meneer De Jong ( g.dejong@ursula.nl).

Ieder jaar rond oktober zijn er sollicitaties, waarbij een aantal gelukkige leden toetreden tot het enige echte T-Team!