UrineTown

Urinetown de musical, komt dat zien!

Op woensdag 10 april is de première van de musical Urinetown. Wat zijn we waanzinnig trots! Trots op onze enthousiaste groep van 30 leerlingen (van brugklas t/m 6 vwo) die vanaf september elke vrijdag en zelfs verschillende zondagen super hard hebben gerepeteerd om de musical Urinetown in te studeren. Ook de workshop van Suzan Seegers (zangeres en actrice) zorgde voor een heleboel enthousiasme bij de groep en de bevestiging dat we al heel erg op de goede weg zijn!

Het verhaal

Urinetown vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Bobbie Goud heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot opstand. Maar de situatie wordt ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de toilettenbeheerder.

De hele school doet mee!

Tijdens het Genius Hour Artlab hebben 25  leerlingen gewerkt aan het decor, attributen en kledingstukken. Tijdens de voorstellingen worden we ook nog ondersteund door onze fantastische leerlingen van het technisch team. Het wordt giga-mega-fantastisch!! Bijzonder nieuwtje: dit jaar spelen met live band waar ook leerlingen samen met professionele muzikanten samenspelen. In totaal werken dus ruim 60 leerlingen mee aan deze productie!

 

Kaartjes

Via de link: https://ursulamusical2019.wetickets.shop/ kun je heel gemakkelijk je kaartjes kopen!

Tot ziens op 10, 11 of 12 april in de Bombardon in Heythuysen