HO – Geslaagde meeloopdagen

25 januari 2019

We kijken terug op twee geslaagde meeloopdagen op onze locatie in Horn. De leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders werden aan het begin van de middag ontvangen door onze leerlingen en vervolgens ook gedurende de hele middag door hen begeleid. De middag stond in het teken van DOEN! De leerlingen van groep 7 en 8 konden kiezen uit het schrijven van een spannend verhaal bij “Write to kill”, het programmeren van een Sphero ballen en robots, het uitvoeren van spannende science proefjes, het maken van muziek bij “My body as an orchestra”, proberen te ontsnappen uit de “Escape room wiskunde”, werken met hout en machines, creativiteit in het “Creative Lab” en lekker actief zijn bij “Sport voor brugklassers”. Kortom, er was genoeg te doen!

Ondertussen konden de ouders deelnemen aan de workshop “Activerend onderwijs bij Sint Ursula” of aan de rondleiding door ons gebouw.

Uiteraard stond er tijdens de pauze iets lekkers te eten en te drinken klaar in de aula. De leerlingen van groep 7 en 8 gebruikten deze tijd om de vragen die ze hadden te stellen aan de begeleidende brugklasleerlingen. Mooi om te zien hoe spontaan dit ging!

Heb je de meeloopdag gemist? Meld je dan alsnog aan voor de meeloopdag van woensdag 30 januari.