ICT-inlogs

Ursula biedt alle leerlingen een eigen e-mailadres, inlog op het WiFi-netwerk, inlog op Magister en inlog op het bovenschoolse SOML-netwerk. Voor het inloggen op alle systemen gebruik je je Ursula gebruikersnaam en wachtwoord. Alle info over het inloggen staat hieronder bij elkaar.

Voor het inloggen op alle systemen gebruik je je Ursula gebruikersnaam en wachtwoord.

Hoe log je in op de SOML-Ursula omgeving?

1. Magister
Je logt op Magister in met je Ursula gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Computers op school
Op de computers op school log je in met je Ursula gebruikersnaam en wachtwoord. Dit geldt voor alle computers op school.
Wil je de software van school thuis gebruiken, ga dan naar de digicampuz. Deze link staat ook in het snelmenu op de website van de school. Ook hier log je weer in met je Ursula gebruikersnaam en wachtwoord. 

3. Draadloos netwerk
Het draadloze netwerk heet SOML. Ook hierop log je in met je Ursula gebruikersnaam  en wachtwoord. Bij de mediatheek ligt een exemplaar van de handleiding ter inzage.

4. Ursula mail
Je Ursula e-mailadres is [email protected] (xxxx is je leerlingnummer). Je logt in op de mail-omgeving mail.google.com/a/soml.nl met jouw soml-account [email protected] en je Ursula-wachtwoord.

Gedragscode ICT
Bij alle gebruik van ICT-middelen is de gebruiker gehouden aan de gedragscode ICT die geldt binnen de Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Zie deze Gedragscode ICT