ICT-inlogs

Ursula biedt alle leerlingen een eigen e-mailadres, inlog op het WiFi-netwerk, inlog op Magister en inlog op het bovenschoolse SOML-netwerk.

Voor het inloggen op alle systemen gebruik je je Ursula gebruikersnaam en wachtwoord, zoals je die van je mentor gekregen hebt.

Hoe log je in?

1. Magister
Let op: je Magister gebruikersnaam is niet veranderd.
Je Magister-wachtwoord is op 7 december 2014 veranderd in  je nieuwe Ursula-wachtwoord. Gebruik bij de inlog dus altijd je nieuwe wachtwoord!

2. Computers op school
Op de computers op school log je in met je Ursula gebruikersnaam en wachtwoord. Dit geldt voor alle computers op school.
Wil je de software van school thuis gebruiken, ga dan naar de digicampuz. Deze link staat ook in het snelmenu op de website van de school. Ook hier log je weer in met je Ursula gebruikersnaam en wachtwoord. 

3. Draadloos netwerk
Het WiFi-netwerk op school heet SOML. Ook hierop log je in met je Ursula gebruikersnaam  en wachtwoord. 

4. Ursula mail
Je school e-mailadres is [email protected] (xxxx is je leerlingnummer). Mail naar jouw eventueel nog bestaande oude Ursula-adres wordt automatisch doorgestuurd naar het nieuwe e-mailadres. Je logt in op de mail-omgeving mail.google.com/a/soml.nl met jouw soml-account [email protected] en je Ursula-wachtwoord.

Gedragscode ICT
Bij alle gebruik van ICT-middelen is de gebruiker gehouden aan de gedragscode ICT die geldt binnen de Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Zie deze Gedragscode ICT