Boekenfonds

U ontvangt in het kader van de “Wet gratis schoolboeken” alle boeken, werkboeken en licenties voor het komende schooljaar gratis. Het afhalen van de boeken is op de eerste maandag van het nieuwe schooljaar. Hoe laat u deze kunt afhalen vind u in het afhaalschema.

U ontvangt in het kader van de “Wet gratis schoolboeken” alle boeken, werkboeken en licenties voor het komende schooljaar gratis. Het afhalen van de boeken is op de eerste maandag van het nieuwe schooljaar. Hoe laat u deze kunt afhalen vind u in het afhaalschema.

Uw zoon of dochter heeft vaak ook “zelfaanschaf-artikelen” nodig. Dit zijn vakspecifieke materialen die tot het persoonlijke eigendom van de leerling behoren, zoals de leesboekjes Engels, de huur bosatlas, woordenboeken en middelen voor de vakken tekenen en beeldende vorming.
U ontvangt een mail waarmee u deze kunt bestellen en de vrijwillige ouderbijdrage voor het nieuwe schooljaar kunt betalen. Wij vragen u volgens de aanwijzingen in deze mail te handelen.

Graag vóór het een na laatste weekend van de zomervakantie de link aanklikken in deze mail, die naar de bestelsite Wiscollect voert, en bestellen wat u nodig heeft. Het boekenfonds dient de bestellingen uiterlijk die maandag daarna door te geven aan de leverancier.

Wij garanderen dat alle artikelen die u bestelt vóór het een na laatste weekend van de zomervakantie  bij aanvang van het schooljaar klaarliggen. Indien u de bestelling later plaatst, ontvangt u de artikelen mogelijk met enkele dagen of weken vertraging.