Boekenfonds

Op deze pagina's vind je alle informatie over het boekenfonds. Zie de menu-onderdelen links. Hiernaast op de foto de boekenfondsbeheerder, dhr. W. Kiggen.

U ontvangt in het kader van de “Wet gratis schoolboeken” alle boeken, werkboeken en licenties voor het komende schooljaar gratis. Het afhalen van de boeken is op maandag 5 september (klassen 2 t/m 6) en woensdag 7 september (brugklassen)  Hoe laat u deze kunt afhalen vind u in het afhaalschema.

Uw zoon of dochter heeft vaak ook “zelfaanschaf-artikelen” nodig. Dit zijn vakspecifieke materialen die tot het persoonlijke eigendom van de leerling behoren, zoals de leesboekjes Engels, de huur bosatlas, woordenboeken en middelen voor de vakken tekenen en beeldende vorming.
U ontvangt een mail waarmee u deze kunt bestellen en de vrijwillige ouderbijdrage voor het nieuwe schooljaar kunt betalen. Wij vragen u volgens de aanwijzingen in deze mail te handelen.

Graag vóór zondagavond 31 juli de link aanklikken in deze mail, die naar de bestelsite Wiscollect voert, en bestellen wat u nodig heeft. Het boekenfonds dient de bestellingen uiterlijk maandag 1 augustus door te geven aan de leverancier.

Wij garanderen dat alle artikelen die u vóór of op 31 juli bestelt bij aanvang van het schooljaar klaarliggen. Indien u de bestelling later plaatst, ontvangt u de artikelen mogelijk met enkele dagen of weken vertraging.