Boekenfonds

Op deze pagina's vind je alle informatie over het boekenfonds. Zie de menu-onderdelen links. Hiernaast op de foto de boekenfondsbeheerder, dhr. W. Kiggen.

U ontvangt in het kader van de “Wet gratis schoolboeken” alle boeken, werkboeken en licenties voor het komende schooljaar gratis. Het afhalen van de boeken is op maandag 28 augustus. Hoe laat u deze kunt afhalen vind u in het afhaalschema.

Uw zoon of dochter heeft vaak ook “zelfaanschaf-artikelen” nodig. Dit zijn vakspecifieke materialen die tot het persoonlijke eigendom van de leerling behoren, zoals de leesboekjes Engels, de huur bosatlas, woordenboeken en middelen voor de vakken tekenen en beeldende vorming.
U ontvangt een mail waarmee u deze kunt bestellen en de vrijwillige ouderbijdrage voor het nieuwe schooljaar kunt betalen. Wij vragen u volgens de aanwijzingen in deze mail te handelen.

Graag vóór zondagavond 6 augustus de link aanklikken in deze mail, die naar de bestelsite Wiscollect voert, en bestellen wat u nodig heeft. Het boekenfonds dient de bestellingen uiterlijk maandag 7 augustus door te geven aan de leverancier.

Wij garanderen dat alle artikelen die u vóór of op 6 augustus bestelt bij aanvang van het schooljaar klaarliggen. Indien u de bestelling later plaatst, ontvangt u de artikelen mogelijk met enkele dagen of weken vertraging.