Leerlingenraad

De leerlingenraad is een groep van enthousiaste leerlingen die zich inzet om het jullie, de leerlingen van onze school, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Maar om dit goed te kunnen doen moeten jullie je mening natuurlijk wel laten horen! Als jij je ergens aan ergert, klachten, opmerkingen of leuke idee├źn hebt, laat dit ons dan horen!

Wat doet de leerlingenraad?

Als de leerlingenraad klachten of ideeën van leerlingen binnenkrijgt, gebeurt hier natuurlijk iets mee. We kijken wat we ermee kunnen doen en gaan aan de slag. Het is in het verleden wel vaker gebeurd dat er klachten waren van leerlingen, die opgelost zijn door ons. Leuke ideeën kunnen ook door ons uitgewerkt worden, want met een groep sta je sterker dan alleen. 

Hoe bereik je ons?
Je kunt natuurlijk altijd een van de leerlingen die in de leerlingenraad zitten aanspreken. Hieronder zie je wie dat allemaal zijn. Je kunt ook een e-mailtje sturen:
[email protected]

Wanneer vergaderen wij?
De leerlingenraad komt iedere vrijdagochtend in de grote pauze bij elkaar en wordt begeleid door de heer F. Mennen, docent muziek. 

Wie zitten er in de leerlingenraad?
Je ziet de leden van de leerlingenraad hieronder:

Femke Quicken
G2

Fenne Hennissen
V5

Ingeborg van Bebber
T4

Ayla Severens
V5

 

 

 

 

 

Willemien Levels
Voorzitter en lid MR
V5C

 

Lara Jeuriëns
Secretaris en lid MR
G3

 

 

Natalie Pernot
V3

 

 

Robin Schatorjé
V3

 

 

Yara Borghouts
V3