ICT

Bij alle gebruik van ICT op onze school is de gebruiker gehouden aan de Gedragscode ICT van de Stichting Onderwijs Midden-Limburg.

Zie SOML Gedragscode ICT

Handleiding WIFI Soml

 

ICT - voorzieningen

Ursula biedt alle leerlingen een eigen e-mailadres, inlog op het WiFi-netwerk, inlog op Magister en inlog op het bovenschoolse SOML-netwerk.

Voor het inloggen op alle systemen gebruik je jouw nieuwe Ursula gebruikersnaam en wachtwoord, zoals je die van je mentor gekregen hebt of spoedig zult krijgen.

Hoe log je in op de nieuwe omgeving?

1. Magister
Let op: je Magister gebruikersnaam verandert niet.
Je Magister-wachtwoord verandert op 7 december na 22:00 uur in  je nieuwe Ursula-wachtwoord. Als je dus niet meer kunt inloggen in Magister, gebruik dan het nieuwe wachtwoord!

2. Computers op school
Vanaf maandag 8 december log je op de computers op school in met je nieuwe Ursula gebruikersnaam en wachtwoord. Dit geldt voor alle computers op school.
Wil je de software van school thuis gebruiken, ga dan naar de digicampuz. Deze link staat ook in het snelmenu op de website van de school. Ook hier log je weer in met je Ursula gebruikersnaam en wachtwoord. 

3. Draadloos netwerk
De inlog op het draadloos netwerk blijft zoals het is, met het bekende wachtwoord.

4. Ursula mail
Je Ursula e-mailadres verandert. Mail naar jouw oude adres wordt automatisch doorgestuurd naar het nieuwe e-mailadres. Je logt in op www.gmail.com met jouw nieuwe Ursula e-mailadres [email protected] (xxxx is je leerlingnummer) en je nieuwe Ursula-wachtwoord.

Gedragscode ICT
Bij alle gebruik van ICT-middelen wordt de gebruiker gehouden aan de gedragscode ICT die gedlt binnen de Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Zie deze Gedragscode ICT