Reanimatie-estafette 2018

Gepubliceerd op 14-09-2018

In Nederland worden elke week 300 mensen getroffen door een hartstilstand! Het blijkt dat hulpdiensten vaak niet op tijd (binnen 6 minuten) aanwezig kunnen zijn. Op tijd reanimeren en defibrilleren is echter van cruciaal belang. Reanimatieonderwijs op scholen blijkt zeer succesvol te zijn. Daarom doen op 28 september 2018 ook leerlingen van Sint UrsulaHeythuysen mee aan de jaarlijkse reanimatie-estafette, die dit jaar in het gebouw van Citaverde in Roermond plaats vindt.

Deelnemen aan de estafette

Iedereen kan actief deelnemen aan en leren reanimeren op de reanimatie-estafette.Deelname aan de reanimatie-estafette is niet alleen voor professionele hulpverleners (brandweer, politie of ambulancepersoneel). Uals burger, individueel, in groeps- of verenigingsverband of als bedrijf kan aan deze reanimatie-estafette deelnemen.

Van 09.00 tot 17.00 uur wisselen de deelnemers zich elk uur af.

Wilt u een uurtje reanimeren? Aanmelden kan via [email protected] onder vermelding van naam en tijd.

U bent van harte welkom vanaf 9.00 uur op vrijdag 28 september 2018, Citaverde Roermond, Jagerstraat 6, 6042 KA. Uw deelname of aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld! Heeft u nog nooit reanimeren geleerd! Kom dan een uurtje eerder en u wordt door professionele medewerkers nader geïnstrueerd.

Voor meer info: www.reanimatie-estafette.nl

Bekijk hier de banner.

Ga terug